Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. Bővebben adatvédelmi tájékoztatónkból tájékozódhat.
Termékek Menü
Gyors házhozszállításCsomagját akár másnap átveheti
Ön itt jár: > >

Fitness kerékpárok

A cross és országúti bringák házasításából született viszonylag új irányzat. Napi mozgásigényünk edzés és sportszerű kielégítésére, és rövidebb túrákra megfelelő könnyű és gyors kerékpár.
Rendezés:

Fitness kerékpárok

Csak a sport és a magas pulzusszám fontos? Kényelmesen szeretnéd elkapni a lassabb országútisokat? Szereted a nagy sebességet? Nem is kell mást keresned, a fitness bringa lesz a nyerő.

Viszonylag új kategória. Evolúciója az "egyeneskormányosított" országúti kerékpároktól indult. Felismerve az igényt egy sportra kihegyezett mégis kényelmes kerékpárra, a gyártók már külön kategóriaként kezelik, és nem csak az országúti kerékpárjaikat szerelik egyenes kormánnyal, hogy a "Tessék, itt a fitness!".

A nagy alkatrész gyártók is beálltak a kategória mögé. Immáron speciális fitness szetteket gyártanak, amik ezeken a kerékpárokon teljesítik a legjobb szolgálatot. 

Pontosan kinek is való az ilyen kerékpár? Rendszeresen sportoló vagy mozgásra vágyó embereknek. Olyanoknak, akik a sebesség és a hatékonyság mellett fontos a komfort is.