Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. Bővebben adatvédelmi tájékoztatónkból tájékozódhat.
Termékek Menü
Gyors házhozszállításCsomagját akár másnap átveheti
Ön itt jár: > > >

Vonóhorogra szerelhető kerékpárszállítók

A legkényelmesebben rakodható a vonóhorogra szerelhető sínes kerékpárszállító. Ha van vonóhorgod mindenképpen válassz ilyet.
Rendezés:

Vonóhorogra szerelhető kerékpárszállítók

A vonóhorgos kerékpárszállító az egyik legkényelmesebben rakodható, legnagyobb biztonságot nyújtó szállító fajta. Mivel a sínek alacsonyan vannak, így azok is könnyedén feltehetik a bringáikat, akiknek a tetőre rakodás gondot okozott. Tehát ha az autód rendelkezik vonóhoroggal, akkor kérdés sem lehet, hogy ez a megfelelő választás.

Sínjein amennyiben van keréktámasz, az bármilyen tengelytávolsághoz alkalmas (pl.: gyerekbringák.). Illetve az egyszerűbb modelleken sínjein is könnyedén elhelyezhetők a bringák. Ezek esetében csak a rendkívül széles MTB gumik (2,4" és felette) okozhatnak gondot.

A kerékpárok rögzítését rögzítő pofákkal oldják meg, mely kialakításuk révén a legfurcsább formájú kerékpárvázakkal is kompatibilis.

Elektromos csatlakozójuk 13 pólusú, de a Menabo szállítókhoz járó tartozék adapter segítségével a hét pólusú rendszerekkel is kompatibilisek.

Felszerelésük egy 24mm-es villáskulcsot vagy franciakulcsot igényel illetve egyes modellek esetén szerszám nélkül is megoldható.