Termékek Menü
0
Gyors házhozszállításCsomagját akár másnap átveheti
Ön itt jár: > >

Biciklipumpa, nyomásmérő, tömlők, patronok

Az ideális guminyomás kiemelten fontos minden kerékpár esetén. A köpenyek csak a megfelelő nyomásértéken tapadnak optimálisan, állnak ellen leginkább a defekteknek, a legkisebb a gördülési ellenállásuk és kopnak a legkevésbé. Ellenőrizd gumijaidat te is legalább hetenként!
Minipumpák Minipumpák
Minden hosszabb távra vigyél magaddal egy minipumpát. Sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad. Minden modellt felszerelhetsz a vázra, így szállításuk rendkívül kényelmes. Specifikusan találhatsz MTB-hoz és országúti kerékpárhoz valót is, mely bírja a nagy nyomást.
Műhely, láb, hagyományos pumpák Műhely, láb, hagyományos pumpák
Mindenkinek elkél otthonra egy műhelypumpa. Segítségükkel pillanatok alatt pumpálhatjuk fel kerékpárunkat. Mindig tartsd szem előtt, hogy egy jó minőségű pumpa beszerzése hosszú évekre oldja meg az ilyesfajta problémáidat.
Vázpumpa, patronos pumpák Vázpumpa, patronos pumpák
A régi országúti kerékpárokról lehet ismerős a vázpumpa. Az arra kialakított helyre pattintható, kényelmesen hordozható. A patronos pumpák a mai gyors versenyek követelményeihez lett kitalálva. Pillanatok alatt felnyomhatod velük levegővel a gumit és már suhanhatsz is tovább.
Teleszkóp pumpák Teleszkóp pumpák
Levegős teleszkópok pumpái. Különleges képességük, hogy akár 300psi nyomásra is képesek, és speciális szelepük segítségével levételükkor nem eresztenek el egy cseppnyi levegőt sem.
Nyomásmérők, tömlők, patronok Nyomásmérők, tömlők, patronok
Pumpák kiegészítői, alkatrészei
Rendezés: