x
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. Bővebben adatvédelmi tájékoztatónkból tájékozódhat.
Termékek Menü
Gyors házhozszállításCsomagját akár másnap átveheti
Ön itt jár: > >

Légszűrő maszk

Egyre elterjedtebb a légszűrő maszk használata. Kiszűr minden káros anyagot, amit a városi közlekedésben beszippanthatsz.
Maszk Maszk
Légszűrő maszk
Maszkbetét (filter) Maszkbetét (filter)
Maszk filter
Rendezés:

Légszűrő maszkok

A belvárosban dolgozol? Sokat kell kerékpároznod autók között? Ha igen, akkor tudod, hogy néha milyen fullasztó érzés. Abba már bele se mersz gondolni, hogy mennyi káros anyagot és port szippantasz be egy 10 perces tekerés alatt, ugye? De többé nem is kell ezzel foglalkoznod, ha felcsapsz egy Respiro maszkot. Szénszűrőjének segítségével tüdődbe nem fog semmi más bejutni, csak a szín tiszta levegő.

A különböző modellek között azok felhasználási területe tesz különbséget. A belépő szintű Metro sorozat is már az említett szénszűrős megoldású, a felső kategóriás modellekben már HEPA szűrőket is találhatunk, melyek nem csak a káros anyagokat, de a polleneket és szagokat is nagyszerűen szűrik.

Fontos tulajdonságuk még a lélegző szelep milyensége. Az induló modellek a mindennapi kerékpározás követelményeihez igazítottak, a csúcsmodell CiNQRO szelepe és filtere pedig kiválóan alkalmas olyan sportoláshoz is, ahol a nagy levegőmennyiséget kell cserélni kis időn belül. Gondolunk itt hosszú vagy rövidtáv futásra, nagy intenzitású országúti kerékpározásra vagy kemény emelkedőkkel tűzdelt mountainbikeozásra.

Válaszd ki a neked tetszőt, és sok-sok tiszta levegőt kapsz cserébe!