Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. Bővebben adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat. Rendben
Termékek Menü
Gyors házhozszállításCsomagját akár másnap átveheti
Ön itt jár: > >

Kerékpár utánfutók

Ha a bringán már nem akad hely a csomagoknak vagy szeretnéd a gyerkőcöt magaddal vinni a hétvégi bringázásra, itt keresgélj.
Rendezés:

Kerékpár utánfutók

Nem tudod már hova pakolni a sok cuccot? Kicsik még a gyerekek és nem tudják tartani a lépést? Megtaláltad az igazi megoldást. Használj utánfutót! Mérhetetlen sok hely a csomagoknak, élvezetes utazás a porontyoknak.

A legtöbb modell összecsukható és kis helyre is elfér, ha épp nincs használatban vagy a nyaralásra is vinnéd a kerékpárok mellé.

Utánfutók esetén is találhatsz többféle kategóriát. Az egyszerű acél vázasoktól egészen a hipermodern és könnyű alumínium vázas modellekig. Gondold át jól, hogy milyen kívánalmaknak kell, hogy megfeleljen az utánfutó és válaszd a legjobban illeszkedőt az elképzeléseidhez.