Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. Bővebben adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat. Rendben
Termékek Menü
Gyors házhozszállításCsomagját akár másnap átveheti
Ön itt jár: > >

Városi kerékpárok

A helyközi mindenesek... Gyakran monovázasok (egy csöből készültek), ennek megfelelő alacsony átlépési magassággal, mely a helyi - helyközi közlekedésben könnyű használatot tesz lehetővé, akár idősebb, nehezebben mozgó kerékpárosoknak is.
Rendezés:

Városi kerékpárok, más néven City

A helyi közlekedés királyai. Ha kell málhás szamarak, ha kell "gyerek szállítók" és ha arra van szükség, közlekedési eszközök.

Sokaknak ezekről a kerékpárokról csak annyi jut eszébe, hogy igen, ez a női bringa. Talán így is volt ez valamikor, de a kerékpárok specializálódásával ez a tendencia, ha nem is szűnt meg, de sokat árnyalódott. Felismerve a férfiak igényét is a mindennapos, kényelmes közlekedésre, a klasszikusan nőknek szánt kerékpárokat elkezdték unisex színekben is gyártani.

Hatalmas előnyük a jellemzően kis átlépési magasság, mely a sok fel és leszállást könnyíti meg üresen és természetesen megpakolva is. Nem is szólva arról, ha gyerekülés is van a kerékpáron. Vázuk és az azon található felfogatások lehetővé teszik, hogy bármilyen szállítást segítő kiegészítőt felszerelhessünk kényelmesen. Testtartásunk a nyeregben teljesen egyenes, így lehetőségünk van a legszélesebb és kényelmesebb nyergek alkalmazására is.

Egyetlen hátrányuk, hogy hosszabb távok megtételére nem feltétlen alkalmasak, illetve csak jelentős kompromisszumok árán. Ennek ellenére, ha 90%-ban helyben fogsz kerékpározni, akkor bátran merjük ajánlani. Igen, férfiaknak is!