Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. Bővebben adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat. Rendben
Termékek Menü
0
Gyors házhozszállításCsomagját akár másnap átveheti
Ön itt jár: > > >

Műhely, láb, hagyományos pumpák

Mindenkinek elkél otthonra egy műhelypumpa. Segítségükkel pillanatok alatt pumpálhatjuk fel kerékpárunkat. Mindig tartsd szem előtt, hogy egy jó minőségű pumpa beszerzése hosszú évekre oldja meg az ilyesfajta problémáidat.
Rendezés:

Műhely pumpák

Minden háztartásban helye kell hogy legyen egy műhelypumpának. Egy igazán jó minőségű darab akár évtizedekig kiszolgálhatja gazdáját. A nagyobb kapacitású testtel rendelkezőkkel egy autó vagy egy motor felpumpálása sem lehet akadály.

Anyagukat tekintve itt is vannak műanyag és fém testtel rendelkezők. Alapvetően a műanyagoktól sem kell félni, a kis terhelés miatt bőségesen megállják a helyüket, ha csak néha van rájuk szükség. A tartósság királyai viszont vitán felül a fém (általában alumínium, elvétve acél) testtel rendelkezők.

Teljesítményben itt is vannak különbségek ugyanúgy, mint a mini pumpák esetén. Ha országúti kerékpár is van az otthoni repertoárban, akkor érdemes egy minimum 10bar-os teljesítményű pumpát vásárolni, ha csak inkább MTB van a garázsban, akkor pedig egy nagyobb volumennel rendelkező testűt.